Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Kamera pod Nevrast

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy mogłby mi ktos zuploadować kamermoda pod nevrasta z wgranym serwerem (NevrasT) w kamermodzie?? Zeby wszystko działało tylko sciagnac i wgrac do metina?? baardzo prosze was o pomoc dla pomocnych plusiki. z gory dziekuje i pozdrawiam.

PS Dlaczego jak wgrywam kamera do polskiego metina, dodaje serwer NevrasT wchodze w kamera i jak sie loguje to pisze "Zostaniesz połączony z serwerem" a i tak nie łączy ?? :/ zadne podmienianie plikow nie dziala ani przez connecthelpera :/ dodam, że mam viste.

(bardziej mi zalezy na tym pierwszym pkcie co napisałem niż na tym drugim bo w tym drugim nic nie zdziałam). :PP

Opublikowano

Zaprawszam na www.metin2mod.tk i zakladka metin2010SF i pobierz plik .

Zainstaluj metina 2010 !!! PL wazne bo moze nie dzialac ale "spatchuj" go

Wyiberz ten server, jezeli nie bedzie dzialac uzyj connnect helpera :]

Pomoglem daj +

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Pomogłem ???

Daj "+"

1316166568_by_dominic777.gif

Opublikowano

Kolega dobrze powiedział, tylko że trzeba jeszcze torrenta skończyć :D

Od urodzin aż do śmierci pozytywnie pierdolnięci. paulo coelho

Opublikowano

naprawde ludziska nie umiecie ku*wa czytać!!:/ prosiłem o zuploadowanie kamermoda z nevrasta to po 1..

po 2.. napisalem ze nie laczy mnie przez connecthelper... ehh bezsensowne nabijanie postow;/

Opublikowano

oMG ALE WY JESTES KURW* CIEMNE NOOBY JEMU NIE CHODZI O KAMERA BO TO SAM DEBIL UMI POBRAC TYLKO MU CHODZI O PBRANIE KAMERA Z NEVRASTEM!!!!!! JA OSOBIŚCIE NIE MAM W KAMERZE TERAZ NEVRASTA I TEŻ SZUKAM BO CHCIAŁBYM SOBIE PODEXPIC ZANIM BĘDĘ MIAŁ KLIENTA I TEŻ TEGO SZUKAM WIEM ŻE KIEDYŚ BYŁ NA KAMERZE ALE NO CÓŻ WIĘC JAK KTOŚ MA TAKIEGO MODA LUB LANUCHER OKOLO 20MB ŻEBY SOBIE POPYKAC NA NEVRASIE NA LOW LVLU TO PORSZĘ O UPLOAD!!!

OsadaMt2 Tak Wiele Do Zrobienia, a Tak Nie Wiele Czasu....

Opublikowano

up sam probowałem dodać server do moda ip + porty jak probojesz zdobyc pong servera wylancza ci i metina i program np metin2 keymenager czy jakos tak :)

1332706505-U211405.png

Created by Marselo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...